Ministri i Mbrojtjes Mehaj: Pilotët tanë përfunduan me sukses programin e rifreskimit të fluturimeve me helikopter

“Pilotët tanë përfunduan me sukses të lartë programin e rifreskimit teorik dhe praktik të fluturimeve me helikopter në Bazën e Forcave Ajrore të Shqipërisë

Në Bazën e Farkës të Forcave Ajrore të Shqipërisë, pilotët tanë të Njësisë së Aviacionit të FSK-së, përfunduan me sukses të lartë programin e rifreskimit teorik dhe praktik të fluturimeve me helikopter tip AB-206, me qëllim të ruajtes së aftësive fluturuese individuale dhe operacionalitetit të njësisë sonë”. ka shkruajtur Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.