Ministri i Shëndetësisë Vitia në takim me ambasadorin e Turqisë

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka pritur në takim Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Prishtinë, Sabri Tunç Angılı, transmeton AA.

Siç njofton Ministria e Shëndetësisë, Vitia dhe Angılı në këtë takim kanë ndarë idetë për thellimin e bashkëpunimit midis dy vendeve mike.

“Angazhimi institucional, ngritja e cilësisë së shërbimeve dhe investimet infrastrukturore të cilat do të ndikojnë në lehtësimin e marrjes së shërbimeve nga qytetarët ishin disa nga temat e bashkëbisedimit”, thuhet në njoftimin e ministrisë.

Në anën tjetër, Ambasadori i Turqisë në Kosovë, Sabri Tunç Angılı, e ka falënderuar ministrin për gatishmërinë që bashkëpunimi t’i ndihmojë reformës në shëndetësi, duke pasur model një vend si Turqia.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.