‘Mora fjalë’ himn i Kombëtares Shqiptare? Qytetarët japin mendimet e tyre për këngënKënga “Mora Fjalë” e interpretuar nga Shkurte Fejza dhe dedikuar Adem Jasharit, u bë himni i çdo përballje që skuadra shqiptare e futbollit kaloi deri në kualifikim e në Evropian.

Gjatë kësaj faze, jo të pakta ishin mendimet e kritikat se kjo këngë me gjithëpërfshirjen e shqiptarëve, nuk ishte himni më i përshtatshëm për të shoqëruar Kombëtaren e Futbollit dhe argumentet dhe arsyetimet ishin nga më të ndryshmet.

Barometri sjellë këtë herë përmes gjetjeve të tij mendimin e qytetarëve në lidhje me këtë këngë dhe shoqërimin e ndeshjeve të kombëtares me të.

Sipas Euronews, shumica e tyre (86 % ) shprehen se e kanë dëgjuar këngën “Mora Fjalë” dhe përsëri shumica ( 70,7 % mendojnë se ajo i përfaqëson të gjithë shqiptarët.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.