MSH sot mbanë takim me komunat, diskutohen masat antiCOVID

Ministria e Shëndetësisë do të mbajë sot takim me Asociacionin e Komunave të Kosovës dhe përfaqësuesit e komunave.

Siç merr vesh Telegrafi, temë e diskutimit do të jenë masat antiCOVID dhe takimi do të mbahet në ora 14:00.

Herën e fundit masat antiCOVID janë lehtësuar më 24 shtator, ndërkaq pritet që këto masa të ndryshojnë së shpejti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.