Na është keqëpërdorur prezenca: Reagojnë pjesëmarrësit dhe familjarët ndaj të ashtuquajturës ” Braktisja vullnetare e Fese Islame ““Sqarim me shkas !
Ne disa portale po qarkullojne disa foto lidhur me formimin e nje levizjeje ” Braktisja vullnetare e Fese Islame “, ku ne foto shihet edhe prindi im Miftar Haklaj. Ne emrin e prindit tim dhe te familjes time, ne distancohemi nga keto nisma. Prindi im ishte ftuar ne kete organizim nga disa te njohur gjoja per te disktuar per terrorizmin si fenomen shqetesues, e jo per keso nisma te pa nevojshme. Ne kete rast eshte keqperdorur figura dhe personaliteti i prindit tim. Ne si familje jemi rritur ne frymen e tolerances fetare dhe pranimit te diversitetit si vlera te nje shoqerie perparimtare. Jemi komod me fenë tone islame ashtu siç jemi komod me të gjitha fetë dhe besimet tjera të kesaj bote.

Faleminderit pēr mirekuptim !”, thuhet në reagimin e një familjari, derisa pjesëmarrësit tjerë thojnë se aty janë thirur për diqka tjetër dhe se skan nijet të braktisin fenë islame.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.