Izraeli ka shkatërruar plotësisht 31 xhami në Gaza që nga 7 tetori

Me pesë xhami të tjera të shkatërruara së fundmi në sulmet izraelite në Rripin e bllokuar të Gazës, numri i xhamive të shkatërruara që nga fillimi i sulmeve më 7 tetor është rritur në 31, transmeton Anadolu.

Ministria e Vakëfeve në Gaza publikoi një deklaratë me shkrim në lidhje me sulmet e Izraelit ndaj xhamive.

Ministria tha se Izraeli ka shkatërruar plotësisht edhe pesë xhami të tjera, duke shtuar se “Numri i xhamive të shkatërruara plotësisht që nga fillimi i sulmeve të Izraelit në Gaza është rritur në 31”.

Dje ministria tha se gjatë bombardimeve izraelite janë goditur disa pika civile, si ndërtesa e Ministrisë së Vakëfeve dhe ndërtesa e Radios së Kur’anit të Shenjtë që vepron nën ministrinë dhe se gjatë bombardimeve janë vrarë dhjetë punonjës të Ministrisë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.