Ndëron jetë hafëzi më i vjetër i Mitrovicës, Jonuz ef Sahiti

Ka ndëruar jetë hafëzi nga fshati Gushavc në Komunën e Mitrovicës, Jonuz ef Sahiti.

Lajmin për vdekjen e tij e ka dhënë faqja e këtij fshati përmes një postimi në facebook.

Hafëzi Sahiti ishte hafëzi më i vjetër në Mitrovicë, ndërsa kishte shërbyer edhe si imam në xhaminë “Hamidije” më Bair, në vitet 1979-1997.

Postimi i plotë:
Njoftim:
Padyshim të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi.
Njoftohen familjarët, miqët dhe dashamirët se ndërroi jetë Hfz Junuz ef Sahiti.
Për orën dhe varrimit do ju njoftojmë me kohë.
Lusim Krijuesin e gjithësisë që të ndjerin ta mëshiron dhe ta bëj nga banoret e xhenetit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.