Ndërron jetë dr Prof Haxhi Shpresa (James Cook) Prekadini

Ka ndëruar jetë dr Prof Shpresa (James Cook) Prekadini Profesoreshë e respektuar e gjuhës Angleze dhe zonja e mjekut të njohur rahmetliut Halim Prekadini.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.