Ndërron jetë këngëtari i mirënjohur Luan Hajra

Këngëtari i madh mitrovicas, një nga figurat ikonike të artit, Luan Hajra, ka ndërruar jetë.

I ndjeri po jetonte tash e një kohë në Prishtinë, ndërsa familjarët do njoftojnë sot për ditën dhe kohën e varrimit.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.