Ndërron jetë nëna e heroit Enver Zymberi

Njoftimin për vdekjen e nënës së heroit e kanë konfirmuar familjarët.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet sot nga ora 16:00 në varrezat e fshatit Dubovc.

Postimi i plotë nga djali i saj Egzoni:
Te Allahut jemi dhe te ai te gjith do te kthehemi
Sot me date 02.22.2022 nëna im ia dorzoje shpirtin krijuesit te vet!
Varrimi do behet sod prej ores 16:00 ne varrezat e Fshatit Dubovc.

Zoti te meshirofte nënë time e cila luftoj qe 9 vite per shkak te sulmit ne tru dhe sikur te mos i mjafton kjo Allahu deshti qe ta sprovoj edhe me Virusin Covid-19 dhe ju bene shum semundje dhe nuk mundi ti perballonte dhe ndrroji jet.
Falemnderit Allah qe na ke udhzu per jeten.InshAllah takohemi ne Xhehnetin Firdeus nëna imeNdërron jetë nëna e heroit Enver Zymberi

Ka vdekur Sevdije Zymberi, nëna e policit hero Enver Zymberi.

Njoftimin për vdekjen e nënës së heroit e kanë konfirmuar familjarët.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet sot nga ora 16:00 në varrezat e fshatit Dubovc.

Postimi i plotë nga djali i saj Egzoni:
Te Allahut jemi dhe te ai te gjith do te kthehemi
Sot me date 02.22.2022 nëna im ia dorzoje shpirtin krijuesit te vet!
Varrimi do behet sod prej ores 16:00 ne varrezat e Fshatit Dubovc.

Zoti te meshirofte nënë time e cila luftoj qe 9 vite per shkak te sulmit ne tru dhe sikur te mos i mjafton kjo Allahu deshti qe ta sprovoj edhe me Virusin Covid-19 dhe ju bene shum semundje dhe nuk mundi ti perballonte dhe ndrroji jet.
Falemnderit Allah qe na ke udhzu per jeten.InshAllah takohemi ne Xhehnetin Firdeus nëna ime

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.