Ndërron jetë Nënlokja 112 vjeqare nga Zhuri i Prizrenit

“TË ALLAHUT JEMI DHE TEK AI DO TË KTHEHEMI”
Të dashur miq:
Ju njoftojmë se sot ndërroi jetë lokja jonë XHEMILE KALOSHI – Susuri (1910- 2022)
Neve nuk themi veçse ato fjalë që e kënaqin Allahun:
“ELHAMDULILAH”
Varrimi bëhet nesër (e hënë 28 shkurt) në fshatin Zhur- Prizren.
Namazi i xhenazes falet në Zhur me ikindi tek xhamia e re.
“I VETMI I PAVDEKSHËM ËSHTË VETËM ALLAHU”, ka shkruajtur Hoxhe Lulzim Susuri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.