Sonte është Nata e Madhe e Miraxhit

Sonte, pas namazit të jacisë, në ora 19:00 me rastin e Natës së Madhe të Israsë dhe Mi’raxhit, Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, organizon PROGRAM FETAR, në xhaminë Sinan Pasha në Prizren, ku një ligjeratë rasti do të mbajë edhe Behar ef Mjekiqi kryetar i Bashkësisë Islame në Obiliq.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.