Ndërron jetë Profesori shumëvjeçar universitar,  Naxhi Kuçani

Me pikëllim të thellë mora lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit shumëvjeçar universitar, Naxhi Kuçani.

z. Kuçani, ishte kontribuues edhe në jetën kulturore të Prizrenit, duke qenë anëtar i përhershëm i SHKA “Agimi”.

Pranoni ngushëllimet më të sinqerta familja Kuçani, miqtë dhe kolegët për humbjen e profesorit dhe artistit të nderuar, ka shkruajtur kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.