Në natën e 2 janarit u dënuan 355 qytetarë për mosrespektim të masave antiCOVID

Në 24 orët e fundit janë dënuar 355 qytetarë për mosrespektim të masave antiCOVID.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar 1 mijë e 415 gjoba trafiku.
Ndryshe, në 24 orëshin e fundit janë arrestuar 28 persona dhe 14 janë dërguar në mbajtje.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.