Në Palestrën e Klubit të Mundjes Prizreni “Selajdin Berisha” po mbahet Kampi veror

Në Palestrën e Klubit të Mundjes Prizreni “Selajdin Berisha” po mbahet Kampi veror me shtetet pjesmarrese nga Amerika, Shqiperia, Maqedonija dhe Kosova.

Ushtrimet sot i vizituan Kryetari i Federates se Mundjes se Kosoves Naim Muja dhe Drejtori i DKRS-se Z.Adem Morina te cilet shfaqen mendimet e tyre rreth mbarvajtjes se kampit, te gjith mbeten te kenaqur me kete organizim te till ne Kosove. Z. Warren Stewart falenderoj organizatoret e ketij kampi dhe premtoj se cdo vit do te organizohen kampe te tilla, nje ne Kosove dhe nje ne Amerike.

Te gjithe folesit dhanë komplimente por punen profesionale ne mundje dhe organizim te mrekullueshem dhe ishin prezent gjat kohes se stervitjes.

Te pranishmit i priti dhe i infirmoi per punen dhe procesin stervitor Kryetari i Klubit Isa Berisha, nje het premtoj se do te jet gjithmon i gatshem per organizime te tilla.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.