Nga Londra, një burrë ecën në këmbë deri në Meke për Haxhin 2022

Adam Muhammed u largua nga Britania e Madhe në këmbë për të kryer Haxhin gushtin e kaluar, britaniku me origjinë irakiane ka udhëtuar me karrocën e tij me tre rrota dhe një qen endacak që e ndjek.

Rrjetet sociale kanë bujë nga videot e tij duke arritur në Mekë të dielën.

Ai ka ecur nëpër vende evropiane, Turqi, Liban, Jordani dhe Emiratet e Bashkuara Arabe si pjesë e misionit të tij të quajtur “Udhëtimi i Paqes”.

Qëllimi i tij ishte “të nisej kundër të gjitha të këqijave” kur ai u nis në shëtitjen e tij në kulmin e dimrit dhe verës në 2021.
Ai u ndihmua nga shumë njerëz, duke përfshirë gra, gjatë udhëtimit të tij, duke përfshirë shtyrjen e karrocës dhe pushimin. Gjatë qëndrimit të tij shtatëditor në Turqi, një çift babë e bir fluturoi në Holandë për ta ndihmuar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.