Vjen reagimi i parë, kërkohet anulimi i Sunny Hill në Gërmi

Drejtoresha Ekzekutive në Fondacionin për të Drejtat e Kafshëve, Elza Ramadani, ka reaguar pas lajmit që dha Komuna e Prishtinës për mbajtjen e Sunny Hill Festival sivjet në Parkun e Gërmisë.

Ramadani thotë se ka dëshmi se bërlloku i vitit të kaluar si shishet janë ende në Gërmi dhe mbajtjen e festivalit aty e quan “lajm të tmerrshëm”.

Këtë reagim Ramadani e ka bërë në profilin e saj në Facebook ku shkruan, “shume keq qe kaq pak e mbrojme mjedisin dhe kafshet e egra n’kete vend”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.