Një grua në Pejë ka lënë foshnjën e saj në ballkon dhe ishte larguar

Rastin në polici e ka lajmëruar bashkëshorti i saj.

Policia bën me dije përmes raportit se e dyshuara është arrestuar dhe pas intervistimit së bashku me foshnjën është liruar dhe ka shkuar ne shtëpinë prindërve deri sa të dalin para gjykatës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.