Të enjten fillon projekti rehabilitimi dhe ndërtimi i rrugëve me asfalt në Komunën e Prizrenit

🔷Në kuadër të projekteve për rregullimin e infrastrukturës rrugore në Komunën e Prizrenit,

Nga data 26.05.2022. çdo ditë nga ora 22:00 – 06:00 do të zhvillohen punimet në Unazën e Parë të Qytetit, e cila do të asfaltohet sipas projektit ‘’Rehabilitimi dhe ndërtimi i rrugëve me asfalt në Komunën e Prizrenit’’ 🛣, .

Punimet do të zhvillohen:

➡️nga Trekëndëshi (tek Prokuroria) në drejtim të rrugës ‘’Remzi Ademaj’’,

➡️Rruga kryesore, Rruga ‘’Adem Jashari’’,

➡️Rruga ‘’Ankara’’ (te Shtëpia e Bardhë),

➡️vazhdon me rrugën ‘’Zahir Pajaziti’’ (nga rrethi i ish-Benaf-it) dhe rrugën ‘’Kosova’’ (pika ku kanë filluar punimet)

Ekzekutimi i punimeve do të bëhet në faza (me pjesë) dhe një shirit qarkullues do të jetë i lirë për qarkullim.

Do të punohet në formë efikase që punimet të përfundojnë në kohën më të shkurtër.

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.