Një lajm super i mirë nga “Hidroregjioni Jugor”, nuk ka më ndërprerje të furnizimit me ujë në Prizren✅ Lajm i Mirë! ✅

Pas një periudhe të gjatë të ndërprerjes të furnizimit me ujë në disa lagje dhe fshatra të Prizrenit, ju njoftojmë se është stabilizuar gjendja e furnizimit me ujë!Ndërprerja shkaktohej nga mungesa e energjisë elektrike.

Ju kërkojmë falje për çdo pasiguri dhe ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj gjatë kësaj periudhe.

Faleminderit për durimin dhe bashkëpunimin!, thuhet në njoftimin e “Hidroregjionit Jugor”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.