Një zyrtare e mbuluar në takim por në Kosovë nuk publikohet fotografia e plotë e Sekretarit Amerikan Antony Blinken me Albin Kurtin

Sekretari Amerikan Antony Blinken, sot ka mirëpritur delegacionin e Kosovës, Presidenten Vjosa Osmani si dhe Kryeministrin Albin Kurti, duke patur në tavolinën e tij zyrtare një grua muslimane e cila e bartë me krenari shaminë edhe gjatë këtij takimi dypalësh.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë djepi i demokracisë, dhe si të tilla duhet të jenë shembull për politikbërësit në Kosovë edhe në fushën e Lirive Fetare, në mënyrë që vajzat dhe gratë të cilat e bartin shaminë mos të diskriminohen, bullizohen e përjashtohen më nga shkolla e puna, ka shkruar imami kosovar Labinot Maliqi.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.