Nura ia dhuron 1 mijë euro djaloshit të vogël,i cili pas vërshimeve përpiqej me lopate në dore të pastrojë rrëmujën e shkaktuar nga vërshimet

Kryetari i komunës së Skenderajt, Fadil Nura, ka bërë një reagim për djaloshin e vogël, i cili pas vërshimeve përpiqej me lopate në dore të pastrojë rrëmujën e shkaktuar nga vërshimet e mëdha.

Nura është shprehur se pas gjithë këtyre vërshimeve do të ringrihen përsëri.

Postimi i plotë:

E njihni Donartin? 🫶
Djaloshi hero me lopatë në dorë që po përpiqej pas vërshimeve të pastrojë rrëmujën e krijuar nga fatkeqësia natyrore, për t’u bërë inspirim i ynë dhe frymëzim i shembullit pozitiv se, pas gjithë asaj çfarë na ndodhi, ne bashkërisht do të RINGRIHEMI! 💪

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.