Pamje të rënda nga Vlora, qytetari e tërheq qenin zvarrë me veturë

Sot gjatë ditës një ngjarje e rëndë është xhiruar nëpër rrugët e Vlorës.

Sazan Guri e ka postuar videon në fjalë në rrjetin e tij social në Facebook, ku mund të vërehet se një qytetar e ka lidhur qenin për veture dhe kështu e tërheq zvarrë gjatë rrugës.
Video: https://youtube.com/shorts/AZ6trwyRKmQ

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.