Pas publikimit të lajmit në Rtv Besa, KEDS-i ndërron shtyllën defekte

Në orët e pasdites reaguan nga KEDS-i, dhe e sanuan përkohësisht gjendjen e kësaj shtylle!
I falënderojmë ata, po ashtu i falenderoj edhe inspektorët komunal që e adresuan çështjen me urgjencë.
Ditëve në vijim mbetet me i ndërru shtyllat Keds-i, që besoj se u binden ne vendin e ngjarjes se eshte i domosdoshem nderrimi i shtyllave., ka shkruajtur Fatmir Memaj banori i fshatit Lutogllavë të Prizrenit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.