Për nesër paralajmërohen tubime pro Palestinës në shumë vende të botës

Mitingje në mbështetje të çështjes palestineze janë zhvilluar në mbarë botën.

Në SHBA, pati marshime në dhjetëra qyteza dhe qytete, ku një nga më të mëdhenjtë u mbajt në New York dhe në Çikago.

Qindra dolën gjithashtu në kryeqytetin e Kilit Santiago, në Milano të Italisë, në Londër, pastaj në Sydney etj.

Për nesër janë paralajmëruar edhe shumë tubime anembanë botës të cilët do të mbahen pas faljes së namazit të Xhumasë transmetojnë mediat ndërkombëtare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.