Për shkak të ndërprerjes të rrymes nga ana e KEDS-it, pa ujë nesër do të mbesin pa ujë disa fshatra të Prizrenit

HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A – PRIZREN, njofton konsumatorët se me datë 26.04.2023 prej ores 10:00 deri 15:00 në bazë të njoftimit për ndërprerje të rrymes nga ana e KEDS-it, ku paraqitet problem me furnizim me rrymë tek Stacioni i pompave në „Sozi“ Nashec pa ujë do të mbesin:

• Kobaj
• Atmaxh
• Tupec
• Nashec
• Grazhdanik
• Planej
• Gorozhup
• Mile
• Mazrek
• Gjonaj
• Kojush dhe
• Një pjesë e qytetit të rrugës së Nashecit.

Me rastin e rikthimit të furnizimit me rrymë, do të rikthehet furnizimi i rregullt me ujë.

Ju falenderojmë për mirëkuptim!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.