Shaqir Totaj: Po vazhdon me dinamikë të shtuar puna në ndërtimin e infrastrukturës në fshatin Gjonaj

Këtij fshati të afërt të qytetit të Prizrenit, do t’i shpejtohet edhe më shumë qasja në rrugët kryesore, me përfundimin e këtyre projekteve.

Jam i lumtur që me ardhjen e bashkë atdhetarëve, rrugët do të jenë në nivel të duhur dhe lëvizja do të jetë e lehtë dhe e shpejt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.