Përjashtimi i arsimtares me shami, përgjigjet ministrja Nagavci

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka reaguar pas vendimit për largimin nga puna të mësueses me mbulesë në Suharekë.

Nagavci është përgjigjur në pyetjen e një komentueseje në rrjetet sociale, duke e vlerësuar vendimin e paligjshëm.

Ky Vendim, nëse ekziston vërtetë, është i paligjshëm, i padrejtë dhe si i tillë nuk shkakton asnjë pasojë juridike”, ka shkruar Nagavci.

Ndryshe, Këshilli i një shkolle në Suharekë vendosi ta largojë nga puna një mësuese pasi ishte me mbulesë.

Kryetari i komunës, Bali Muharremaj, vlerësoi se vendimi nuk ka asnjë vlerë

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.