Përsëri sot në Kuvend vjen ligji për fertilizim të asistuar mjekësor

Përsëri sot në Kuvend vjen ligji për fertilizim të asistuar mjekësor pasi disa here nuk kaloj për shkak të kundërshtimit të disa deputetëve. Deputeti Eman Rrahmani kishte deklaruar se; Ligji për Fertilizim është i papranueshëm, i dëmshëm dhe nuk mund ta ketë votën tonë! Ti po ja cënon një fëmiu mos me e ditë kënd e ka babë, kush je ti?!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.