Po asfaltohet rruga përskaj Stacionit të Autobusëve në Prizren!

Ky projekt ka rëndësi të madhe, pasi, pjesëtarëve në komunikacion u mundëson shmangien e të bërit me makinë gjithë unazën kryesore rrugore të qytetit për të arritur në destinacione të ndryshme.

Bazuar në kërkesat e qytetarëve dhe amortizimit të asfaltit, ka qenë i domosdoshëm intervenimi në këtë pjesë, pasi ky segment zvogëlon distancat brenda Prizrenit, por, edhe ofron dalje nga qyteti më shpejt, ka shkruar Kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.