Varrosen nënë e bir nga Peja, humbën jetën gjatë vërshimeve

Iu është dhënë lamtumira e fundit Mirsada Ademaj dhe djalit të saj, Dionit 5 vjeçar, të cilët humbën jetën tragjikisht gjatë vërshimeve në Pejë.

Të pranishëm në këtë ceremoni të varrimit ishin ministra të kabinetit qeveritar, përfaqësues të nivelit lokal e shumë qytetarë.

Gjatë të shtunës në mbrëmje në qytetin e Pejës ka pasur vërshimet të mëdha ku si pasojë e këtyre vërshimeve, të vdekur kanë mbetur dy persona.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.