Policia dhe KFOR-i largojnë panot e vendosura në Deçan me logon e UÇK-së dhe NATO-s

Kastriot Hulaj, qytetar nga Komuna e Deçanit kishte vendosur në pronën e tij një pano me llogo të UÇK’së dhe NATO’s në shenjë falënderimi për kontributin e tyre në çlirimin e Kosovës.

Por, sipas tij pa asnjë arsyetim e me masa të rrepta të Policisë dhe KFOR-it italian janë rrethuar dhe larguar panot të cilat ishin në pronën tij.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.