Policia kontrollon mjetet e transportit të mallrave, shqiptohen gjoba deri 600 euro

Njësia për Kontroll të Autostradave në bashkëpunim me inspektorët e MMPHI-së në kuadër të planeve të përbashkëta lidhur me kontrollin e peshës boshtore të mjeteve të rënda dje kanë kontrolluar mjetet e transportit të mallrave dhe kanë bërë matjet boshtore të tyre.

Gjatë këtij kontrolli, policia njofton se ka shqiptuar pesë gjoba për kundërvajtje ndaj personave juridik dhe pesë gjoba tjera për persona fizik.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.