Policia në Pejë sekuestron 22 motoçikleta, 51 gjoba për kundërvajtësit

Policia ka njoftuar se në Pejë, në kuadër të planit “Motoçikletat 2023”, ka sekuestruar 22 motoçikleta dhe ka shqiptuar 51 fletëgjoba pёr kundёrvajtёsit.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë ka apeluar tek tё gjithё ngasësit e motoçikletave qё fillimisht t’i regjistrojnё dhe t’i bartin pajisjet e nevojshme pёr ngasje sepse “siguria ёshtё mbi tё gjitha”.

Raporti i plotë:

Drejtorisë Rajonale të Policisë në Pejё, Stacioni Policor nё Pejё, ka hartuar planin e veprimit “ Motoçikletat 2023”, i cili ka filluar tё implementohet nga data 20.09.2023 dhe i njëjti do tё vazhdojë edhe mё tutje.

Gjatё kёtyre angazhimeve nё terren pёr tre (3) ditё janё realizuar:

Janё shqiptuar pesёdhjetё e njё (51) fletgjoba pёr kundёrvajtёsit

Janё sekuestruar njёzet e dy (22) motoçikleta

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, apelon tek tё gjithё ngasësit e motoçikletave qё fillimisht t’i regjistrojnё dhe t’i bartin pajisjet e nevojshme pёr ngasje sepse siguria ёshtё mbi tё gjitha.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.