APEL PËR NDIHMË

Të nderuar, miq, shokë, humaniste , dhe familjar .
Kemi nevojë për ndihmën tuaj financiare.
Bashkëshorti im AGIM CUCIN gjatë punës në ndërrimin e natës duke ju shërbyer pacientëve ka pësuar një sulm në tru!
Andaj, ne si familje me udhëzim e mjekëve nga QKUK , kemi qenë të detyruar ta përcjellim Agimin për trajtim në Shqipëri.
Ne konsult me mjekët e Shqipërise, duhet të bëhet intervenim urgjent, andaj në pamundësi, per ta siguruar shumën e duhur kërkojme ndihmën tuaj dhe të gjithë njerëzve të vullnetit të mirë të na ndihmoni, në mënyre qe të sigurojmë shumën e nevojshme për shërimin e Agimit.
Agimi si teknik medicinal dhe humanist gjithmonë ka qenë në ndihmë te pacientëve në shërbimin e internos në Spitalin Rajonal dhe jashtë saj në Prizren per 36 vite ,
dhe tani atij i duhet ndihma jonë.

Per kontakt:
FIKRET CUCIN
MOB : 0038344-463-946- whatsapp
ESET MATI :0038344-354-888-whatsapp

TEB BANK:
Detajet per pagese:
FIKRET CUCIN
Llogaria: 2028000025662480
IBAN: XK052028000025662480
SWIFT CODE: TEBKXKPR
RR KURILA NR 8 PRIZREN, KOSOVO

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.