Premtimi i LDK-së: 5 mijë euro kush bën fëmijën e tretë

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka prezantuar programin “Rruga e Re”, që përfshin 100 projekte apo zotime të kësaj partie.

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, ka publikuar pjesën e parë të këtyre zotimeve dhe ka paralajmëruar publikimin edhe të pjesës tjetër të këtyre projekteve.

Një një nga projektet e prezantuara nga Abdixhiku është edhe premtimi për shpërblimin prej 5 mijë euro për familjet të cilave u vie në jetë edhe fëmiu i tretë.

Detaje të tjera nuk janë dhënë dhe nuk është treguar se si mund të realizohet kjo.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.