Prizren / Gjykata speciale ka bastisur shtëpinë e Bislim Zyrapit, i konfiskohet telefoni

Në kuadër të bastisjeve që po bënë Gjykata Speciale mbrem rreth orës 17.00 është bastisur shtëpia e ish Shefit të UÇK së Bislim Zyrapi raporton Rtv Besa.

Me këtë rast i është konfiskuar edhe telefoni celular i tij.

Me këtë rast AVP në Prizren dhe shoqatat e dala nga lufta reagojnë ashpër për këto veprime.

Bislim Zyrapi ka qenë këshilltar për siguri i ish Presidentit Hashim Thaçi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.