Protesta në Pejë, kërkohet fillimi i procesit mësimor

Prindërit dhe fëmijët në Pejë kanë kërkuar ndërprerjen e grevës.

Këtë kërkese ata ia kanë drejtuar Qeverisë dhe SBAShK-ut përmes një prosteste.

“Duam zgjidhje, duam të fillojmë procesin mësimor”, thanë ata përmes pankartave të tyre.

Ndërkaq, fëmijët pjesmarrës brohorisnin “Nxënësit në shkollë”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.