Garda Kombëtare Ruse dhe forcat shtesë të sigurisë janë vendosur në Aeroportin Ndërkombëtar të Makhachkala në Dagestan, në një përpjekje për të shtuar kontrollin e protestuesve brenda aeroportit që kërkojnë pasagjerët izraelitë të kthehen mbrapsht nga kanë ardhur.

Protestuesit sulmuan pistën pas disa fluturimeve që mbërriti nga Izraeli në Makhachkala të cilët kërkojnë pasagjerëve që të kthehen urgjentisht nga kanë ardhur.

Derisa shihen turmat e protestuesve në Aeroportin Ndërkombëtar Makhachkala në Dagestan ku tani kanë rrethuar fluturimin RedWings nga Tel Avivi, Izrael duke kërkuar që ata të kthehen mrapshtë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.