Publikon pamje në Tik Tok duke shtënë me armë zjarri në një aheng, intervistohet nga Policia në Prizren

Me datë 28 janar 2022, policia në Prizren ka arritur të identifikoj , te dyshuarin, pas qe ka pranuar informatë me foto si dhe video xhirimet, ku i dyshuari i ka publikuar në rrjetin Social Tik Tok, momentin kur i njëjti ka shtënë me armë zjarri në një aheng.

Me këtë rast i dyshimti ka shkaktuar rrezik të përgjithshëm, duke i rrezikuar edhe te tjerët qe kanë qen ne ketë aheng familjar.

Informacioni ishte publikuar në rrjete sociale, hetuesit policor duke punuar me profesionalizëm kanë arritur të ndalojnë të dyshimtin dhe ti sekuestrojnë armën si:

Pistoletë (me gaze), Carl Walther Arnsberg, Nr serik: B17426860G

Për këtë vepër penale u arrestua i dyshimti E.H i lindur në vitin .

Në lidhje me rastin u informua prokurori kujdestar i cili urdhëroj që rasti të hetohet në procedurë të rregull.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.