Qytetarët të indinjuar paralajmërojnë protestë pas suspendimit të policit dhe burgosjes 30 ditëshe të protestuesit nga Prizreni

Qytetarët e Prizrenit janë shprehur të shokuar pas publikimit të lajmit për suspendimin e policit Sali Elezkurtaj dhe protestuesit A.K me preteks për sulm ndaj gazetarit Vullnet Krasniqi për të cilin Gjykata e Prizrenit ka dhënë paraburgim 30 ditësh.

Ata përmes postimeve janë shprehur pro një proteste derisa ka pasur edhe një reagim nga KMLDNJ dhe avokatja Emira Gavazaj për këtë rast të cilët kanë thënë se është pa precedent dhe zhgënjyese.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.