Qytetari nga Prizreni dorëzon në polici kuletën e gjetur me 140 euro

Me datë 11.08.2022, rreth orës 16:00, qytetari A. S (36) nga Prizreni, ka raportuar në Stacionin Policor Prizren se ka gjet një kulet me një shumë të parave (rreth 140 euro ).

Në kulet përveç parave kishte edhe një letërnjoftim të një qytetari nga Suhareka.

Në bazë të dokumentit të gjetur në kuletë është identifikuar dhe është kontaktuar pronari i kuletës, ai ka ardhur në stacion e ka marrë kuletën me para dhe ka deklaruar se asgjë nuk i mungon.

Ky nuk është rast i vetëm kur qytetarët i kthejnë gjërat e gjetura.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.