Qytetari nga Prizreni i gjen 850 euro, i dorëzon në polici

Policia ka njoftuar se dje rreth orës 20:40, një qytetar ka gjetur një shumë të konsiderueshme parash.

Perosni në fjalë, menaxher i autolarjes “Eco Wash” në Prizren, njoftoi në Polici se gjeti një kuletë me dokumente dhe me 850 euro në të.

“Në bazë të dokumenteve është identifikuar qytetari që i ka humbur paratë dhe është ftuar në stacion. Pas përfundimit të procedurave administrative të njëjti i janë kthyer paratë” thuhet në njoftimin e policisë.

Policia ka falendëruar qytetarin, i cili është në mesin e shumë të tjerëve që kthejne gjësendet e gjetura.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.