Ramadan Tarashaj emërohet Drejtor i Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit në Komunën e PrizrenitTë nderuar miq,
Ju njoftoj se nga sot jam emëruar Drejtor i Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit në Komunën e Prizrenit.

Falenderoj Nismën Socialdemokrate për besimin, dhe Kryetarin e Komunës z. Shaqir Totaj për emërimin.

Falenderoj Drejtoreshën znj. Lirija Xhemaj Bytyqi për punën e deritashme dhe premtoj që të gjitha projektet do mundohem ti realizoj.

Na presin shumë punë të mira për të mirën e qytetit!

Ka shkruar Ramadan Tarashaj në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.