Reagon Erdogan, sulmi në spital tregon çnjerëzinë e Izraelit:

Reagon Erdogan, sulmi në spital tregon çnjerëzinë e Izraelit: “Të synosh një spital me gra, fëmijë dhe civilë të pafajshëm është shembulli i fundit i sulmeve izraelite pa vlerat më themelore njerëzore. I bëj thirrje gjithë njerëzimit të ndërmarrë veprime për të ndaluar këtë brutalitet të paprecedentë në Gaza”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.