Reagon Visar Korenica për Kodin Civil : Çdo projektligj që vie në Kuvend dhe që nuk është në harmoni me ligjin në fuqi sa i përket martesës nuk do ta ketë përkrahjen time

Më duhet të reagoj ndaj tekstit të vënë në thonjëza ‘zbutet’ nga kanal10. Kjo ska të bëjë fare me atë çfarë kam deklaru. Qëndrimi im është i njejt, dhe sa i përket Kodit Civil nuk kam përgjigje të re në pyetje të vjetër përderisa është përmbajtja e njejtë.

Çdo projektligj që vie në Kuvend dhe që nuk është në harmoni me ligjin në fuqi sa i përket martesës nuk do ta ketë përkrahjen time, ka shkruar deputeti Visar Korenica në rrjetin e tij social pas publikimit të një lajmi se ai mund të votoj Kodin Civil ku lejohen martesat LGBT.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.