Rrëzohet avioni teksa po shuante zjarret në Greqi, vdesin dy pilotët

Një avion ujë-lëshues ‘Canadair’ është rrëzuar në Karisto në Greqi teksa po shuante zjarret

Avioni me dy persona në bord ndodhej në një terren të vështirë në momentin e rrëzimit, pranë fshatit Plantanistot ku flakët vetëm përparojnë.

Fatkeqësisht dy pilotët kanë vdekur në vend, ndërsa mendohet se mund të jenë më shumë se dy.

Alarmi për rrëzimin e tij është ngritur në Zjarrfikëset në zonën e Platanistos.

Canadair u rrëzua në një luginë në fshatin Potami dhe u humb nga radarët. Në videot e publikuara nga mediat greke duket momenti ku pasi është rrëzuar, ka shpërthyer në vend.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.