Së shpejti fillojnë punimet për rinovimin e objektit të qendrës së “Down Syndrome Kosova – Prizren”, e cila do t’i ofroj të gjitha kushtet që i meritojnë fëmijët e këtij institucioni

Drejtori i Administratës, Edin Shehu, vizitoi sot këtë qendër dhe takoi stafin me të cilët diskutoi për këtë projekt që pritet të jetësohet së shpejti.🔝✅️

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.