Shaqir Totaj kujton 1 vjetorin e fitores së zgjedhjeve

🎊 Një vit, nga fitorja e madhe dhe kontrata e lidhur me qytetarët e Komunës së Prizrenit, partnerët kryesorë të qeverisjes sonë lokale. 🎉🎆

Sot, me të njëjtin disponim, vullnet e energji, po e vazhdojmë rrugëtimin për ta bërë Prizrenin për të gjithë, me të gjithë. ❤️🌹

Me përvojën dhe përgatitjen e ekipit ekzekutiv, Kryeqyteti Historik i Kosovës, meriton t’i ketë të gjitha tiparet e qytetit kulturor, shumë dimensional dhe paqësor. 🔝💪, ka shkruajtur ai në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.