SHBA-ja vendos sanksione të reja ndaj Millorad Dodikut

Departamenti amerikan i Thesarit ka njoftuar për zgjerimin e sanksioneve për vepra korruptive, në të cilat është përfshirë anëtari serb i Presidencës së Bosnje e Hercegovinës, Millorad Dodik.

“Sot, OFAC caktoi Milorad Dodik, një anëtar të Presidencës së Bosnje-Hercegovinës, dhe një platformë mediatike të lidhur në përgjigje të aktiviteteve korruptive të Dodikut dhe kërcënimeve të vazhdueshme ndaj stabilitetit dhe integritetit territorial të Bosnjë-Hercegovinës”, thuhet ndër të tjera në njoftimin e Depertamentit Amerikan të Thesarit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.